Video poster ev

Imamo dugu istoriju

Brend MG je ispred svog vremena od svog stvaranja u radioni Morris Garages 1924. Sada nova generacija može da izabere vozilo ovog legendarnog brenda. Redizajnirano, elektrificirano, napunjeno i spremno za budućnost.

Održiva vožnja

MG će evropskim vozačima ponuditi široku gamu održivih električnih i elektrificiranih vozila, pokretanih alternativnim pogonom. Proizvedeno i dizajnirano posebno za njih; napravljeno u skladu sa njihovim jedinstvenim željama.

Za svakoga

MG čini električnu vožnju dostupnom za svakoga tko se osjeća mladim i spremnim da prihvati način života koji pruža električno vozilo. Osavremenili smo 100 % električno vozilo MG ZS EV pa ono sada nudi još veću udobnost i domet. Vozilo MG EHS Plug-in Hybrid takođe je idealno za svakodnevnu vožnju koja ne zagađuje životnu sredinu, a naša potpuno nova perjanica MG MARVEL R Electric udružuje zadivljujući dizajn sa vrhunskim kvalitetom i sofisticiranošću. Ali to nije sve. MG sada nudi još održivije modele, a naš najnoviji član porodice – MG5 Electric – je prvi električni karavan na svijetu.

Započnite svoju avanturu u električnom vozilu MG!

MG će vam pomoći da započnete svoju avanturu u električnom vozilu nudeći vam lijepo dizajnirano, tehnološki napredno i ekološki osviješteno vozilo koje je istodobno funkcionalno, bezbjedno i pristupačno.

U Evropi, za Evropljane

Kompanija MG vodi računa o evropskim vozačima; nudi održiva, inteligentna, funkcionalna i pristupačna vozila. Razvijena su u studijima za dizajn kompanije MG u Šangaju u saradnji sa savremenim studijima za dizajn u Londonu, proizvedena u Kini, i već dostupna u raznim evropskim državama.

Matično društvo kompanije MG

Matično društvo kompanije MG je SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC Motor je 7. najveći proizvođač automobila na svijetu te je bio prva automobilska grupa u Kini čija je godišnja prodaja premašila 7 miliona vozila. Proizvođači automobila povezani sa kompanijom SAIC Motor uključuju Morris Garages (MG), Roewe i Maxus, ali i SAIV Volkswagen, SAIC-GM i druge.
Olympique Lyon

Olympique Lyon

A od juna 2021. MG Motor je takođe službeni partner i službeni dobavljač vozila fudbalskog kluba Olympique Lyon. Ovaj slavni francuski fudbalski klub osnovan je 1899. i igra u francuskoj prvoj ligi.  Olympique Lyon spada u sam vrh evropskog fudbala. Od 2016. klub igra svoje utakmice na stadionu Parc Olympique Lyonnais koji ima kapacitet od 59.186 mjesta. Olympique Lyon je takođe mlad duhom i ima izuzetnu sposobnost za napredak i održivost.
Pred nama je avantura u električnom vozilu

Pred nama je avantura u električnom vozilu

MG Motor Italy u partnerstvu je sa italijanskom košarkaškom reprezentacijom.

Ponosni smo što pružamo podršku muškarcima i ženama u italijanskoj košarci u izuzetno važnoj godini za italijanski nacionalni košarkaški savez, koji slavi 100 godina istorije i sporta dok se MG priprema za svoju stogodišnjicu u 2024.

Dijelimo strast, entuzijazam i otpornost sa ovim sportistima, a zajedno možemo da postignemo svoje ambiciozne ciljeve i nastavimo da se razvijamo. Jedva čekamo zaigrati!

Pronađi prodajno mesto

Prodajno mesto
Servis