MG EHS

MG EHS

Plug-in Hybrid

Hibridno upravljanje
CO2 43g/km
258 KS
6.9s/ 0-100km/h
MG Pilot
Pomoć pri vožnji
Električni pogon
Mjenjač sa 10 brzina
IT 7 Years Warranty 3x

Zahvaljujući sportskom izgledu i prostranoj unutrašnjosti sa karakteristikama udobnosti i domišljatosti, jednostavno je sjesti u vozilo MG EHS Plug-in Hybrid i otisnuti se u avanturu. Opustite se u udobnim sjedištima dok naša pametna tehnologija olakšava vožnju. S dvije verzije na izbor - Comfort i Luxury - postoji vozilo MG EHS Plug-in Hybrid za svaki životni stil.

Bezbjedna putovanja
BEZBJEDNOST
Bezbjedna putovanja
Bezbjednost je uvijek najvažnija karakteristika našeg dizajna. Plug-in hybrid model nasljeđuje čvrstu strukturu svoje benzinske verzije zajedno sa sistemom MG Pilot i ostalim bezbjednosnim mjerama na visokonaponskim dijelovima, da bi se dodatno obezbjedila zaštita svake osobe u vozilu.*

* Benzinska verzija vozila MG EHS dobila je najveću ocjenu od pet zvjezdica na testovima Euro NCAP-a, vodeće svjetske agencije za bezbjednost. Dizajniran i opremljen nizom sistema za aktivnu i pasivnu bezbjednost u seriji, model je postigao najviše ocjene na najnovijim Euro NCAP testovima zaštite i izbjegavanja sudara, najrigoroznijim testovima koji su ikad sprovedeni.

Paket <span>baterije</span>

Paket baterije

Iako paket baterije nije tako velik kao kod isključivo električnih vozila, bezbjednosni standard je isti i u skladu sa različitim bezbjednosnim protokolima: nivo vodootpornosti IP67, bezbjednosni standard baterije US UL2580, specijalni zahtjev EU ECE R100 EV, zahtjev za bezbjedan transport UN38.3.
Kamera <span>360°</span>

Kamera 360°

Kamera 360° bez mrtvog ugla u bilo kom trenutku: ulazak u krivine pri niskim brzinama ili vožnja unazad.
Čvrsta <span>struktura</span>

Čvrsta struktura

Na čitavoj karoseriji vozila upotrebljeno je mnogo čelika visoke čvrstoće i toplo valjanog čelika kako bi se obezbjedila čvrstoća i bezbjednost vozila.
PERFORMANSE
Izniman užitak u vožnji dinamičnog vozila
Izuzetno zadovoljstvo u vožnji dinamičnog vozila. Izuzetna kombinacija motora i turbo motora te izuzetna kalibracija šasije garantuju užitak u vožnji vozila MG EHS Plug-in Hybrid.

XDS<span> Elektronska blokada diferencijala</span>

XDS Elektronska blokada diferencijala

Izuzetna snaga će takođe da se suoči sa izazovima raznih krivina.  Zahvaljujući XDS (Elektronska blokada diferencijala) sistemu, MG EHS Plug-in Hybrid može da spriječi podupravljanje i smanji gubitak snage kako bi se pretvorio u sportsko vozilo sa izuzetnom upravljivosti.
Snažni <span>pogonski sklop</span>

Snažni pogonski sklop

Maksimalna snaga elektromotora od 122 KS + maksimalna snaga motora sa unutrašnjim sagorijevanjem od 162 KS + maksimalni obrtni moment elektromotora od 230 Nm + maksimalni obrtni moment motora sa unutrašnjim sagorijevanjem od 250 Nm omogućava vozilu MG EHS Plug-in Hybrid da ubrza od 0 do 100 km/h u 6,9 sekundi, čime zauzima vodeće mjesto u ovom segmentu.
PLUG-IN HYBRID
Udobna vožnja

Njegov snažan motor i štedljivi električni motor znače da smanjujete emisije CO2 bez žrtvovanja dometa. S inteligentnom upravljačkom jedinicom i 10-stupanjskim mjenjačem, MG EHS Plug-in Hybrid može smanjiti potrošnju goriva i emisije, a istodobno osigurati užitak u vožnji.

Električni pogon
Mjenjač s 10 brzina
1.8L/100km
Potrošnja goriva
52km
Električni doseg
Udobna <span>vožnja</span>
Niska potrošnja goriva <span>i emisija CO2</span>

Niska potrošnja goriva i emisija CO2

Zahvaljujući visoko efikasnom turbo motoru sa direktnim ubrizgavanjem i elektromotoru sa višeslojnim valovitim namotajem, MG EHS Plug-in Hybrid ima emisiju CO2 od samo 43 g/km i potrošnju goriva od 1,8 l/100 KM. Baterija od 16,6 kWh takođe omogućava WLTP domet od 52 km. Uzevši sve navedeno u obzir, MG EHS Plug-in Hybrid će uštediti mnogo u pogledu troškova upotrebe.

Električni pogon <span>sa 10 brzina</span>

Električni pogon sa 10 brzina

Mjenjač sa 4 brzine za elektromotor i mjenjač sa 6 brzina za motor sa unutrašnjim sagorijevanjem savršeno se dopunjuju da bi ponudili konstantnu izlaznu snagu. Stopa efikasnosti je više od 94 %, a vrijeme odziva je manje od 0,2 sekunde što čini prebacivanje brzina glatkim i brzim.

 

Druga generacija

električnog pogona s mjenjačem sa 10 brzina
Nova inteligentna hibridna <span> kontrolna jedinica (HCU)</span>

Nova inteligentna hibridna kontrolna jedinica (HCU)

Nova hibridna kontrolna jedinica može analizovati zahtjeve za energijom prepoznavanjem stanja puta, a zatim odlučiti o distribuciji izlazne energije i prilagoditi nivo baterije. Još važnije, ona će aktivno učiti vozačev režim vožnje kako bi prilagodila distribuciju energije. Što više vozite, to vozilo postaje pametnije.

 

Inteligentna HCU jedinica

Hibridna kontrolna jedinica
Napredna tehnologija <span> električnog vozila</span>

Napredna tehnologija električnog vozila

Vozilo MG EHS Plug-in Hybrid takođe nasljeđuje napredne EV tehnologije od električnih modela kompanije MG, uključujući visoko integrisani motor sa višeslojnim valovitim namotajem koji se hladi uljem i aktivnu bateriju visoke gustine koja se hladi pomoću tečnosti iz CATL-a.

Kapacitet vuče

Kapacitet vuče

Visoko efikasan elektromotor i benzinski motor dopunjuju se da bi poboljšali efikasnost vuče. Kapacitet vuče vozila MG EHS Plug-in Hybrid može biti do 1500 kg.

Za vas

Za vas

MG PILOT
MG Pilot

Djelomično automatizovane vozačke funkcije od 2. nivoa opreme omogućavaju bezbjednu i udobnu vožnju.

Dostupna je autonomna vožnja od 2. nivoa opreme
Od 0 - 60 km/h
Bezbjednosne funkcije
Aktivna i pasivna bezbjednost
Dinamičnost<span> u svakom detalju</span>
DIZAJN
Dinamičnost u svakom detalju
MG EHS Plug-in Hybrid odlikuje se zategnutim linijama i svim karakteristikama istinskog SUV vozila.
Impresivan dizajn
Izražajan identitet i dinamičnost
Izražajna svjetla
Dodir interaktivnosti
Unutrašnjost sa sportskim karakteristikama
Iznimno iskustvo vožnje
Impresivan <span>i dinamičan dizajn</span>

Impresivan i dinamičan dizajn

Rešetkasta maska, sportske felne od 18" u seriji (verzija Luxury) i bočne linije naglašavaju njegov izuzetni dizajn.
Sportski dizajn <span>unutrašnjosti</span>

Sportski dizajn unutrašnjosti

Trokraki volan u obliku slova D, kožne presvlake sa crvenim šavovima i integrisana sportska sjedišta stvaraju izuzetnu atmosferu.
Izražajna <span>svjetla</span>

Izražajna svjetla

Dvobojna izdužena LED svjetla, dinamični pokazivači smjera i ambijentalna svjetla „Aurora“ sa 64 različite boje izražavaju jedinstvenu ličnost vozila.
UDOBNOST
Udobno se smjestite

Život je ljepši kad vam je udobno. Stoga je udobnost na prvom mjestu kad god otvorite vrata i smjestite se u mekana sjedišta svog vozila MG EHS Plug-in Hybrid.

 

 

Udobno<span> se smjestite</span>
Mekani <span> materijali</span>

Mekani materijali

Dok vozite, gotovo sve što možete dotaknuti u vozilu MG EHS Plug-in Hybrid mekano je na dodir. Sjedišta sa presvlakama od prave kože, volan presvučen pravom kožom i kontrolna tabla sa kožnim oblogama omogućavaju vam izuzetan doživljaj u unutrašnjosti vozila.

Sjedišta od prave kože Bader

SSjedište je proizvedeno kako bi pružilo visok nivo bezbjednosti i udobnosti, sa presvlakama od prave kože Bader® i materijalom Alcantara®. Kombinacija oba materijala ne samo da pruža bolji kvalitet zahvaljujući vrhunskim materijalima mekanim na dodir, već i poboljšava držanje tijela tokom dinamične vožnje.
Prostranost/<span>Pretinci</span>

Prostranost/Pretinci

Prostrani zadnji dio i podesiva zadnja klupa sa držačem za čaše i pretincem u zadnjem naslonu za ruke.
Vrata prtljažnika sa <span>automatskim otvaranjem</span>

Vrata prtljažnika sa automatskim otvaranjem

Zahvaljujući vratima prtljažnika sa automatskim otvaranjem, kontrolišite otvaranje i zatvaranje na svim nivoima.
Panoramski <span>krovni otvor</span>

Panoramski krovni otvor

Samo ga otvorite, uživajte u suncu i slušajte pjevanje ptica u šumi!

1,19 m²

Panoramski krovni otvor
Izuzetne performanse<span> zvučne izolacije</span>

Izuzetne performanse zvučne izolacije

95% vozila MG EHS Plug-in Hybrid prekriveno je materijalom za zvučnu izolaciju. Kada je tiho, osjećate se kao da ste u koncertnoj dvorani. Kada svira muzika, zvučni talasi vam pružaju izuzetno zadovoljstvo u vožnji.
Sistem <span>prečišćavanja zraka</span>

Sistem prečišćavanja zraka

Filter PM2.5 vozila  MG EHS Plug-in Hybrid može da filtrira štetne čestice, uključujući polen i određene viruse, kako bi vazduh u kabini ostao čist.
Više informacija <span>pri vožnji</span>
TEHNOLOGIJA
Više informacija pri vožnji
Izuzetna kombinacija motora i turbo motora te iznimna kalibracija šasije jamče užitak u vožnji vozila MG EHS Plug-in Hybrid.

Potpuno digitalno vozačevo sjedište nudi više informacija o vozilu.

Digitalna instrumentna tabla od 12,3"

Zahvaljujući interakciji digitalne instrument table od 12,3" sa ekranom osetljivim na dodir, na raspolaganju vam je prikaz više informacija i različitih režima vožnje. 

Ekran osjetljiv na dodir od 10,1"

„Lebdeći“ ekran osjetljiv na dodir od 10,1" sa DAB-om, satelitskom navigacijom i funkcijama Apple CarPlay/Android Auto stavlja vam sve potrebno na dohvat ruke.
MG EHS MG EHS
Comfort

MG EHS

 • Digitalna instrument tabla od 12,3"
 • Presvlake sjedišta od poliuretana
 • Halogena prednja svjetla sa podešavanjem visine
 • Navigacija / povezivanje pametnog telefona (Apple CarPlay & Android Auto)
 • Ekran osjetljiv na dodir od 10,1"
 • Grijanje prednjeg sjedišta
 • Dvozonski klima uređaj
 • Zadnja kamera sa linijama vodilicama

*Konačna verzija ovisi o podacima homologacije.

Ovdje prikazane slike su samo za potrebe ilustracije te se mogu razlikovati od standardnih specifikacija po tipu. Nikakva prava ne mogu proizaći na temelju fotografija. Tvrtka MG zadržava pravo da izmijeni modele, boje, specifikacije i opremu bez prethodne obavijesti i bez obveze da izmijeni vozila koja su već na tržištu.

MG EHS MG EHS
Luxury

MG EHS

 • Aluminijumska sportska pedala
 • Panoramski krovni otvor
 • Integrisana sportska sjedišta od kože
 • Ukrasni premium umetak na vratima
 • Ambijentalno osvjetljenje
 • Vrata prtljažnika sa automatskim otvaranjem
 • LED prednja svjetla sa podešavanjem visine
 • Dinamički pokazivači smjera

*Konačna verzija ovisi o podacima homologacije.

Ovdje prikazane slike su samo za potrebe ilustracije te se mogu razlikovati od standardnih specifikacija po tipu. Nikakva prava ne mogu proizaći na temelju fotografija. Tvrtka MG zadržava pravo da izmijeni modele, boje, specifikacije i opremu bez prethodne obavijesti i bez obveze da izmijeni vozila koja su već na tržištu.

Specifikacije

Verzija Comfort Luxury
Dimenzije i masa
Dužina (mm) 4574 4574
Širina (mm) 1876 1876
Visina (mm) 1685 1685
Međuosovinsko rastojanje 2720 2720
Udaljenost od tla (mm) 145 145
Zapremnina prtljažnika (l) 448 448
Zapremina prtljažnika sa preklopljenim sjedištima (l) 1375 1375
Masa praznog vozila (kg) 1737 1775
Najveća tehnički dozvoljena masa opterećenog vozila (kg) 2196 2196
Tehnički dozvoljena masa opterećenja na svakoj osovini (kg) F: 1095 R: 1101
Kapacitet vuče (bez kočnica, kg) 750 750
Kapacitet vuče (sa kočnicama, kg) 1500 1500
Motor
Vrsta 1.5T GDI 1.5T GDI
Najveća snaga (kW) pri 5500 o/min 119 119
Najveći obrtni moment (Nm) pri 1700-4300 o/min 250 250
Vrsta goriva Bezolovni 95 RON Bezolovni 95 RON
Kapacitet spremnika za gorivo (l) 37 37
Elektromotor i baterija
Najveća snaga (kW) pri 3700 o/min 90 90
Najveći obrtni moment (Nm) pri 500-3700 o/min 230 230
Baterija (kWh) 16.6 16.6
Najveća snaga punjača u unutrašnjosti (kW) 3.7 3.7
Hibridni sustav
Vrsta Električni prijenos sa 10 brzina Električni prijenos sa 10 brzina
Performanse
Najveća brzina (km/h) 190 190
Ubrzanje (s, 0-100 km/h) 6.9 6.9
Domet električnog vozila (km, WLTP) 52 52
Potrošnja energije (Wh/km) 240 240
Potrošnja goriva (L/100km, WLTP kombinirano) 1.8 1.8
CO2 (g/km, WLTP) 43 43
Verzija Comfort Luxury
Bezbjednost
Alarm
Blokada motora
Sustav E-Call
ABS+EBD
Elektronska kontrola stabilnosti
Sistem za pomoć pri naglom kočenju
Sistem za pomoć pri kretanju uzbrdo
Funkcija „Auto hold“
Elektronska parking kočnica
Bezbjednosno zaključavanje zadnjih vrata
Zadnja sjedišta sa sistemom ISOFIX sa gornjim remenom i donjim pričvršćivačem
Senzor za kišu
Sistem za kontrolu vožnje na nizbrdici
Sistem direktnog nadzora pritiska u gumama
Senzor bočnog udarca (prekid visokog napona)
Vazdušni jastuci
Prednji vazdušni jastuci za vozača i suvozača
Bočni vazdušni jastuci za vozača i suvozača
Bočne zračne zavjese za vozača i suvozača
Bočne vazdušne zavjese za vozača i suvozača
Sistemi za pomoć u vožnji
Podesivi regulator brzine
Inteligentna kontrola dugih svjetala
Sistem pomoći za podešavanje brzine
Sistem za pomoć pri naglom kočenju
Upozorenje na frontalni sudar
Upozorenje pri napuštanju saobraćajnog traka
Pomoć pri otkrivanju saobraćajne gužve
Prepoznavanje saobraćajnih znakova
Sistem za zadržavanje vozila u saobraćajnom traku
Upozorenje na vozilo u mrtvom uglu -
Sistem upozorenja na nadolazeća vozila nazad -
Upozorenje pri napuštanju saobraćajnog traka -
Svjetla
Dnevna LED svjetla
Prednja svjetla za maglu
Zadnja svjetla za maglu
Halogena prednja svjetla s podešavanjem visine -
LED prednja svjetla s podešavanjem trima
Dinamički pokazivači smjera -
Senzor sumraka
Pomoć pri parkiranju
Prednji i zadnji parking senzori
Zadnja kamera sa linijama vodilicama -
Kamera 360° -
Bezbjednosni pojasevi
Prednji u tri tačke + zatezač i graničnik zatezanja
Zadnji u tri tačke sa obe strane + zatezač i graničnik zatezanja
Upozorenje o otkopčanom pojasu naprijed i pozadi
Bezbjednosni pojas naprijed sa podešavanjem po visini
Verzija Comfort Luxury
Krovni nosači
Spojler
Fleksibilni brisač vjetrobranskog stakla
Brisač zadnjeg stakla
Kromirani obrubi prozora
Grijanje zadnjeg stakla
Zatamnjena stakla
Zatamnjena zadnja stakla
Vrata prtljažnika s automatskim otvaranjem -
Spoljašnji retrovizori
Grijani
S pokazivačem smjera
Električno podesivi
Automatsko sklapanje -
U boji karoserije
Kvake na vratima
U boji karoserije
Djelomično hromirane
Verzija Comfort Luxury
Automatsko zatvaranje svih stakala kada je vozilo zaključano
Utičnica od 12 V
Poklopac prtljažnika
Svjetlo u prtljažniku
2 načina podešavanja volana
Elektronska ručica mjenjača
Klizni centralni naslon za ruke
Hromirane kvake na vratima
Svjetla koja vas prate kući
Automatski samozatamnjujući unutrašnji retrovizor
Ukrasni premium umetak na vratima -
Zadnja svjetla za čitanje -
Ambijentalno osvjetljenje -
Aluminijumska sportska pedala -
Panoramski krovni otvor -
Klima uređaj
Dvozonski klima uređaj
Zadnji ventilacioni otvori
Klima uređaj sa filterom PM2.5
Otvaranje stakala
Električno otvaranje stakala
Automatsko otvaranje i zatvaranje svih stakala
Funkcija protiv uklještenja prstiju na svim staklima
Volan
Koža sa šavovima
Multifunkcionalni
Vožnja EV
EV pogon
Kontrola nivoa visokog napona baterije
Sistem regeneracije kinetičke energije (KERS)
Informiranje i zabava
Ekran osjetljiv na dodir od 10,1"
Digitalna instrument tabla od 12,3"
DAB
Satelitska navigacija
Zvučnici 6 6
2 mikrofona
4 USB utora
Bluetooth
Apple CarPlay
MP3
Centralno zaključavanje
Daljinsko zaključavanje
Ulazak bez ključa
Jedno dugme za pokretanje motora
Verzija Comfort Luxury
Vozačevo sjedište podesivo po visini
Električno podesivo vozačevo sjedište
Ručno podešavanje vozačevog sjedišta u leđnom delu
Električno podesivo suvozačevo sjedište -
Džepovi na poleđini prednjih sjedišta
Presvlake sjedišta od poliuretana -
Sjedišta djelomično presvučena kožom -
Integrisana sportska sjedišta -
Grijanje prednjih sjedišta
Zadnja sjedišta sa centralnim naslonom za ruke sa držačem za čašu
Preklopna zadnja sjedišta 40/60
Verzija Comfort Luxury
235/50R18
Aluminijumske felne od 18" Hurricane
Komplet za popravku gume
Verzija Comfort Luxury
Kabel za punjenje (bezbjednosni priključak Type-2)
Kabel za punjenje (Type-2 sa priključkom Type-2, 16 A)
Verzija Comfort Luxury
Bijela Dover Obična boja Bijela Dover Obična boja
Crna Pebble Metalik boja Crna Pebble Metalik boja
Crvena Diamond Metalik boja Crvena Diamond Metalik boja
Srebrna Medal Metalik boja Srebrna Medal Metalik boja
• bez nadoplate
◦ Opcija uz nadoplatu
Verzija Comfort Luxury
Crna
Crvena Sardana -

Pronađi prodajno mesto

Prodajno mesto
Servis